Usposabljanja

Sinergija teorije in prakse za rast in razvoj v športu

Vsak program je natančno oblikovan in sistematično strukturiran, da udeležencem zagotovi vrhunske izobraževalne izkušnje. Cilj teh usposabljanj je omogočiti, da vsak udeleženec razvije poglobljeno razumevanje ključnih konceptov in pridobi praktične veščine, ki so bistvene za učinkovito delovanje v hitro spreminjajočem se svetu športa.
Zavedamo se, da je športna panoga izjemno dinamična in zahteva stalno prilagajanje novim trendom, tehnologijam in predpisom. V ta namen so naša usposabljanja zasnovana s pomočjo umetne inteligence in združujejo teoretično znanje s praktičnimi primeri, kar omogoča neposredno uporabo naučenega v realnih okoliščinah in spodbuja kritično razmišljanje.
Na delavnicah aktivno sodelujejo izkušeni predavatelji in strokovnjaki, ki svoje bogate izkušnje in znanje delijo z udeleženci, kar slednjim omogoča neposreden vpogled v najboljše prakse za učinkovito soočanje z izzivi in izkoriščanje priložnosti, ki jih ponuja šport.
Naš cilj je, da vsak udeleženec ob zaključku usposabljanja, ne le obvlada teoretične osnove, ampak je sposoben to znanje učinkovito implementirati v svoji organizaciji ali na projektu, kar neposredno prispeva k njihovemu profesionalnemu razvoju in izboljšanju delovne učinkovitosti.

Delavnica pisanja športnih projektov Erasmus +​

Odkrite umetnost pisanja športnih projektov! Spoznajte celoten razvojni proces, od ideje do priprave predloga. Naša štiridnevna delavnica vključuje napredne tehnologije, vključno z uporabo umetne inteligence za izboljšanje projektnega procesa.
Preberi več

Predstavitev razpisov pomembnih za področje športa

Pridobite veščine za uspeh na razpisih! Naša spletna delavnica vas vodi skozi celoten proces pridobivanja financiranja za športne projekte, od iskanja priložnosti do oddaje zmagovalnih prijav. Odkrijte ključne strategije, ki bodo vaše projekte dvignile na višji nivo.
Preberi več

Usposabljanje s področja vodenja in upravljanja športnih organizacij​

Izpopolnite ali nadgradite svoje vodstvene kompetence! Naš celovit program vas vodi skozi ključne vidike vodenja športnih organizacij. Skozi interaktivne delavnice boste pridobili vpogled v upravljanje finančnih virov, kadrov in strategije.
Preberi več
Scroll to Top