DOBRODOŠLI NA STRANI
Mastercard®
Športna akademija

Toliko različnih športnih zgodb, ena športna akademija

Kaj je športna akademija?

Mastercard Športna akademija je inovativna izobraževalna platforma za usposabljanje športnih managerjev. Na najnovejših trendih, s poudarkom na umetni inteligenci, akademija razvija vodstvene sposobnosti, finančne strategije v športu in tehnološke inovacije, kar omogoča učinkovito soočanje z izzivi sodobnega športnega okolja.

Kdo smo?

Združujemo vrhunske strokovnjake z različnimi znanji in bogatimi izkušnjami v športu. Naša usposabljanja združujejo športne in poslovne izkušnje, kar se odraža na naši strokovnosti. Smo zavezani napredku in zagotavljanju najvišje stopnje kakovosti.

Komu je akademija namenjena?

Mastercard Športna akademija je namenjena posameznikom in organizacijam v različnih športnih panogah. Športni managerji in vodje lahko izboljšajo ali nadgradijo vodstvene veščine, spoznajo procese upravljanja organizacije in finančnih virov. Športne organizacije lahko povečajo operativno učinkovitost, medtem ko posamezniki, aktivni v športu, pridobijo priložnost za kariero v športnem managementu in prehod iz amaterskih v profesionalne nivoje delovanja.

Kaj je cilj akademije?

Mastercard Športna akademija zapolnjuje vrzeli v znanju športnih managerjev in krepi mednarodno odličnost slovenskega športa. Z več kot 25 let izkušenj ponujamo delavnice, kjer udeleženci spoznavajo, kako z umetno inteligenco oblikovati učinkovite strategije za pridobivanje finančnih sredstev ter možnosti za uspešno vodenje športnih organizacij. Naš cilj je zagotoviti praktične izkušnje pri razvoju vaših športnih projektov.

AKADEMIJA V ŠTEVILKAH

udeležencev v prvem letu

0

povprečna ocena zadovoljstva

0 /5.0

uspešnost pri prvi oddaji projektov

0 %

USPOSABLJANJA

Z usposabljanji zagotavljamo vrhunske izobraževalne izkušnje. Zastavljena so tako, da povezujejo teorijo in prakso ter spodbujajo kritično razmišljanje. 

Izkušeni predavatelji in uporaba umetne inteligence omogočajo udeležencem učinkovit prenos znanja v športno panogo, s čimer pomembno prispevajo k svojem profesionalnemu razvoju in večji učinkovitosti.

Delavnica pisanja športnih projektov Erasmus +

Odkrite umetnost pisanja športnih projektov! Spoznajte celoten razvojni proces, od ideje do priprave predloga. Naša štiridnevna delavnica vključuje napredne tehnologije, vključno z uporabo umetne inteligence za izboljšanje projektnega procesa.

Lokalna
delavnica

600
360 €
  • 27. - 30. avgust 2024
  • Maribor

Mednarodna
delavnica

1200
720 €
  • 26. - 29. november 2024
  • Maribor

Predstavitev razpisov pomembnih
za področje športa

Pridobite veščine za uspeh na razpisih! Naša spletna delavnica vas vodi skozi celoten proces pridobivanja financiranja za športne projekte, od iskanja priložnosti do oddaje zmagovalnih prijav. Odkrijte ključne strategije, ki bodo vaše projekte dvignile na višji nivo.

Predstavitev
razpisov

100 €
  • januar 2025
  • Online

Usposabljanje s področja vodenja in upravljanja športnih organizacij

Izpopolnite ali nadgradite svoje vodstvene kompetence! Naš celovit program vas vodi skozi ključne vidike vodenja športnih organizacij. Skozi interaktivne delavnice boste pridobili vpogled v upravljanje finančnih virov, kadrov in strategije.

Enodnevna
delavnica

150 €
  • 8. oktober 2024
  • Online

Dvodnevna
delavnica

250 €
  • 6. - 7. november 2024
  • Maribor

AMBASADORJI

Mag. Katja Koren Miklavec

je nekdanja vrhunska športnica in dobitnica olimpijske medalje, je strokovnjakinja za športni management in financiranje športa, ki organizacijam zagotavlja neprecenljivo podporo pri razvoju in uspehu.

“V spreminjajočem se svetu športa sta prilagajanje in učenje ključna za uspeh. Moja kariera športnice in izkušnje v managementu so mi pokazale, da sta vizija in inovativnost nujni za trajnostne rezultate.

Mastercard Športna akademija igra ključno vlogo pri razvoju novih športnih managerjev. Naši programi, osredotočeni na tehnološke trende in sodobne strategije, zapolnjujejo vrzeli v znanju ter dvigujejo raven strokovnosti v slovenskem športu.”

Mag. Igor Razbornik

je vizionar in zagovornik inovacij z več kot 25-letnimi izkušnjami v pridobivanju finančnih sredstev, s pomočjo umetne inteligence uresničuje sanje in kot strasten mentor pomaga mnogim doseči ambiciozne cilje.

“V športu so ključna tako sredstva kot veščine. Nepovratna sredstva omogočajo združitev strasti in strokovnosti ter pozitiven vpliv na druge. Mastercard Športna akademija ponuja 4-dnevne delavnice, ki na podlagi mojih 25-letnih izkušenj učijo pisanja prepričljivih projektov za nepovratna sredstva z metodami umetne inteligence. To pomeni 80 % manj časa za pisanje in več časa za šport. Z obvladovanjem pisanja projektov odprete nove vire za doseganje športnih ciljev in delite svojo ljubezen do športa s svetom.”

Mag. Klemen Bedenik

je uveljavljen strokovnjak z dolgoletnimi izkušnjami vodenja športnih organizacij na lokalni, nacionalni in mednarodni ravni ter bogatim strokovnim znanjem iz vseh področij športnega managementa.

“Uspeh je delati prave stvari na pravi način! Vodenje športnih organizacij je kompleksen in lep izziv, ki lahko preraste v cenjen in izpopolnjujoč poklic. Vodje športnih organizacij potrebujejo številna znanja s področja managementa profitnih združb ter posebne socialne veščine in široko strokovno znanje. Z obvladovanjem športnega managementa vodje zagotavljajo, da športne organizacije uživajo dolga obdobja stabilnosti in hkrati prilagajajo razvoj v kompleksnem in hitro spreminjajočem se svetu.

Postanite prvi “manager leta” s področja športa! “

Minea Kiker

je vodja številnih vplivnih projektov, ki združuje medicinsko znanje in strast do športa, zagovornica inovacij in mentorica z več kot 8 leti izkušenj v vodenju visokoprofilnih projektov, ki pomaga drugim doseči ambiciozne cilje.

“Verjamem, da kombinacija zdravja, športa in pravega projekta lahko spremeni svet. Šport, ki me je naučil pomembnih vrednot, je vedno bil del mojega življenja. V svetu Erasmus+ srečamo različne profile ljudi, a nas družijo želja, pogum in kanček norosti za spremembe na bolje. Mastercard Športna akademija z zanesljivostjo in kakovostjo skrbi za vsakega posameznika, odkriva potenciale in presega pričakovanja. Kot v športu, kjer vsaka tekma prinaša nove priložnosti za zmago, tudi tukaj nič ne izgubite, a lahko veliko pridobite.”

Gaja Miklavec

je odlična vodja projektov, ki z vrhunskimi organizacijskimi sposobnostmi zagotavlja učinkovito delovanje organizacije ter s predanostjo mladim in razvoju športnih programov spodbuja pridobivanje znanja in trajno zanimanje za šport.

“Svet športa je prizorišče, kjer ambicije in priložnosti krojijo usode. Mastercard Športna akademija je odličen primer, kako združitev strasti in strokovnosti vodi do vrhunskih rezultatov.

Kot nekdo, ki verjame v popolno ravnovesje med teoretičnim znanjem in praktičnimi izkušnjami, menim, da je ta pristop neprecenljiv za vsakogar, ki želi svojo kariero v športu dvigniti na višjo raven.

Začnite pisati svojo zgodbo uspeha z nami danes!”

PARTNERJI

GLAVNI PARTNER

ORGANIZATOR

STROKOVNJAKI

PARTNERJI

Scroll to Top