Znani zmagovalci projekta #mojprviposel za znamko BAGS&MORE

Foto: Mastercard® Športna akademija

V novi sezoni Mastercard® Športne akademije smo zaključili prvi projekt na temo Moj prvi posel. Od 6. do 16. junija 2024 so mladi športniki na zabaven, inovativen ter kreativen način poskušali predstaviti izdelek znamke BAGS&MORE – termovko, ki je trenutno pravi hit poletja. Nova generacija letošnje izvedbe Mastercard Športne akademije se je odlično odrezala. Komisija je imela zelo težko delo pri izbiri zmagovalcev.

Ob koncu projekta se je preko video konference mladim športnikom oglasila vodja marketinga pri znamki Bags&More, Ines Mavrič. Ob predstavitvi samega podjetja in s čim vse se ukvarjajo je Ines predstavila svoj pogled na sodelovanje znotraj letošnje izvedbe Mastercard Športne akademije.

Vodja marketinga Bags&More, Ines Mavrič: Veseli smo sodelovanja z Mastercard Športno akademijo. Na začetku nismo točno vedeli, kaj pričakovati. Treba je priznati, da so športniki opravili odlično nalogo pri izvedbi projekta. Aktivno smo spremljali objave, ki so bile zares odlične. Vse pohvale z naše strani. Zmagovalce je bilo zelo težko izbrati. Čestitke prav vsem za ves trud in kreativnost, ki ste ju uporabili pri nalogi.”

Termovka, ki ima kar 1200 ml prostornine

Pri znamki Bags&More so pripravili tudi posebno presenečenje za vse športnike, ki so sodelovali s svojimi objavami. Kaj je na to temo povedala Ines?
“V podjetju smo se odločili, da nagradimo prav vse, ki so sodelovali. V sklopu letošnje šolske kampanje smo našli povezavo tudi z vašimi športniki. Zato bomo športnikom podarili skiroje, ki jih bodo lahko uporabljali v svojem prostem času. To je nagrada, ki si jo je prislužil vsak, ki je bil pripravljen sodelovati v nalogi. Čestitke vsem!”


Ob koncu je komisija razglasila 3 zmagovalce:
1. mesto – Brin Ciglenečki (atletika, skok s palico)
2. mesto – Aneli Kutin Prešeren (nogomet)
3. mesto – Julija Markovič Halik (latinoameriški in standardni plesi)

Brin Ciglenečki s termovnko

1. mesto

Brin Ciglenečki, atletika – skok s palico: “Zahvaljujem se podjetju Bags&More za podeljeno nagrado in se veselim morebitnega sodelovanja tudi v prihodnje. Vesel sem, da sem lahko sodeloval pri temelju Moj prvi posel v Mastercard Športni akademiji in ob tem pridobil dragocene izkušnje tudi na tem področju.”

Aneli Kutin Prešeren s termovko

2. mesto

Aneli Kutin Prešeren, nogomet: “V veliko veselje mi je bilo sodelovanje v projektu za Moj prvi posel. Zelo sem vesela, da sem lahko objavljala in ustvarjala objave za znamko Bags&More. Izziv sem vzela zelo resno in tako sem se tudi veliko naučila. V prihodnje bi si zagotovo želela sodelovanja še s kakšnim podjetjem. Zahvaljujem se podjetju za nagrado, ki sem jo dobila.”

Julija Markovič Halik s termovko

3. mesto

Julija Markovič Halik, latinoameriški in standardni plesi: “Pri sodelovanju v izzivu sem se zelo zabavala. Zahteval je kreativnost, nekaj iznajdljivosti, sveže ideje … V mojem primeru pa tudi skok iz cone udobja. Ponosna in vesela sem, da se mi je to obrestovalo in sem uspela prepričati odločevalce, da sem si prislužila mesto med najboljšimi tremi. Nagrada, ki sem jo prejela za tretje mesto, mi bo prišla zelo prav. Bags&More izdelke bom še naprej ponosno predstavljala in se trudila, da bo njihovo kvaliteto prepoznal čim širši krog tistih, ki me že spremljajo in tistih, ki me še bodo.”


Nagrade za zmagovalce najdete tukaj. Vsem nagrajencem čestitamo za uspešno opravljeno delo!

Scroll to Top