Znani zmagovalci projekta #mojprviposel s podjetjem TETA FRIDA

Foto: Osebni arhiv

V novi sezoni Mastercard® Športne akademije smo zaključili še en projekt na temo “Moj prvi posel”. V sodelovanju s podjetjem TETA FRIDA smo športnikom zastavili naloge, s katerimi so predstavljali sebe kot športnike, produkt ter podjetje preko družbenih omrežij. Športniki, ki so sodelovali, so pokazali napredek pri kreiranju vsebin in videti je bilo, da so pri nalogi zelo uživali. Vodja akademije, Robert Stojković, je pohvalil športnike za kreativne vsebine in viden napredek od samega začetka letošnje izvedbe.

Razglasitev zmagovalcev je potekala preko video konference. Veseli smo, da so se športniki lotili dela resno in z dobro ter zdravo mero tekmovalnosti. Podjetje TETA FRIDA je izbralo naslednje zmagovalce:

  1. mesto – Deja Adamič (futsal)
  2. mesto – Taja Strgar (nogomet)
  3. mesto – Emra Kujović (košarka)

1. mesto:
Deja Adamič, futsal:
“Najprej bi se rada zahvalila za ponujeno priložnost in nagrado. Naj povem, da sem pri tej nalogi morala najbolj stopiti iz cone udobja in razmišljati izven okvirjev, saj primarnega namena naloge nisem povezala s svojo športno panogo. Vzeti sem si morala čas in malo raziskati o podjetju Teta Frida, saj ga tako dobro, da bi ga lahko promovirala, nisem poznala. Ob pregledu spletne strani sem postala navdušena predvsem nad spoznanjem, da je eden izmed ciljev podjetja skrb za boljši jutri. V veselje mi je bilo sodelovati v tako poučni in zabavni nalogi. Ker pa so Fridini izdelki narejeni s srcem, jih bom tudi jaz s srcem delila s svojimi najbližjimi. Se že veselim.”

Deja Adamič – 1. mesto (Foto: Mastercard Športna akademija)

2. mesto:
Taja Strgar, nogomet:
 “Naloga v sklopu stebra “Moj prvi posel” v sodelovanjem s podjetjem Teta Frida je bila še ena izmed super nalog. Všeč mi je bilo, da smo imeli pri nalogi proste roke in smo zato lahko uporabili veliko kreativnosti. Iz naloge sem se marsikaj naučila in se ob tem tudi zabavala. Rada bi se zahvalila podjetju za možnost sodelovanja. Zelo sem vesela, da so moje objave prepričale podjetje in me popeljale do drugega mesta. Čestitke tudi vsem ostalim sodelujočim.”

Taja Strgar – 2. mesto (Foto: Mastercard Športna akademija)

3. mesto:
Emra Kujović, košarka:
 “Najprej želim poudariti, da je bila naloga zelo zanimiva. Iskrena hvala za to čudovito nagrado. Vesela sem, da sem lahko vložila veliko truda in časa, ki se je na koncu vseeno poplačal. Hkrati želim izraziti hvaležnost vsem, ki so mi pomagali pri snemanju. Brez vas ne bi mogla doseči tega uspeha.”

Emra Kujović – 3. mesto (Foto: Mastercard Športna akademija)

Robert Stojković, vodja Mastercard Športne akademije: “Najprej želim čestitati vsem mladim športnikom, ki so sledili navodilom in so skušali iti iz svoje cone udobja ter naredili nekaj, kar še niso do sedaj. Naloge pri stebru “Moj prvi posel” so zelo pomembne za razvoj na različnih področjih pri mladih športnikih. Veliko lahko pridobijo pri razvoju komunikacije, retorike, naučijo se lahko medsebojnega sodelovanja s podjetji. Naučijo se pravilnega odnosa do potencialnih sponzorjev in na kakšen način lahko vplivajo hkrati na svoj razvoj ali na dodano vrednost, ki jo lahko potencialno nudijo podjetju oziroma sponzorju. Opažam, da je veliko mladij športnikov napredovalo pri samozavesti, kar me zelo veseli. Zares jim privoščim, da na tem področju naredijo korak naprej, saj jim bo to zares najbolj pomagalo tako v športu kot v življenju nasploh.”

Podjetju Teta Frida se želimo iskreno zahvaliti za podporo Mastercard športni akademiji. Skozi celotno sezono smo se sladkali z njihovimi izdelki. Hvala za podporo in zaupanje.

Nagrade za zmagovalce najdete tukaj.

Več informacij o podjetju in njihovi bogati ponudbi najdete tukaj.

Scroll to Top