Znani zmagovalci projekta #mojprviposel s podjetjem GO4GOAL

Foto: Go4Goal

V novi sezoni Mastercard® Športne akademije smo zaključili prvi projekt na temo “Moj prvi posel”. V sodelovanju s podjetjem GO4GOAL smo športnikom zastavili številne naloge, s katerimi so se učili, kako predstavljati sebe kot športno znamko, produkt ter podjetje preko družabnih omrežij. Ker so se večinoma športniki s takšno nalogo spopadali prvič, jim je predstavljala dober izziv.
Preko video konference se je mladim športnikom ob koncu projekta oglasil ustanovitelj podjetja GO4GOAL Tadej Glavač. Veseli smo, da so se športniki lotili dela resno in z dobro mero tekmovalnosti. Lahko povemo, da je letošnja generacija opravila nalogo z odliko in je bilo res težko na koncu izbrati končne zmagovalce.

Direktor podjetja Go4Goal, Tadej Glavač: “Moram priznati, da sem zelo sem zadovoljen z vsebino, ki so jo tekom nalog ustvarili športniki. Mislim, da je bila za naše podjetje ta skupina športnikov (v letošnji sezoni akademije) najboljša oz. je izstopala z inovativnim ustvarjanjem vsebin. Podjetja konstantno iščemo tisto “nekaj več”, pristno izkušnjo s produktom in to je večina športnikov tudi zelo dobro predstavila. Letos, kot sem že omenil, je bila zelo težka izbira nagrajencev, saj je kar nekaj športnikov izstopalo s svojimi izdelki oz. vsebinami. Hvala vsem še enkrat in vse dobro v nadaljevanju usposabljanja tekom akademije in na vaših športnih poteh.”

Ob koncu je Tadej Glavač razglasil 3 zmagovalce:
1. mesto – Deja Adamič (futsal)
2. mesto – Karolina Zbičajnik (atletika)
3. mesto – Job Doles (nogomet)

1. mesto:
Deja Adamič, futsal: “Najprej bi se rada zahvalila Mastercard Športni akademiji in podjetju Go4Goal za ponujeno priložnost sodelovanja. Naloga se mi je zdela zelo zanimiva in poučna. Moram pa povedati, da je bilo veliko težje, kot sem pričakovala. Vsakodnevno razmišljanje, iskanje novih kreativnih idej, snemanje in montaža te prisilijo, da stopiš iz cone udobja in narediš nekaj več. Vesela sem, da sem lahko izkusila, koliko truda je potrebno vložiti za želen uspeh. Neizmerno pa sem zadovoljna tudi s končno nagrado. Mogoče ne samo zaradi nagrade, ampak predvsem zaradi osebnega zadovoljstva, ko vidiš, da tudi drugi opazijo tvoje trdo delo.”

Foto: Proelium sports agency

2. mesto:
Karolina Zbičajnik atletika: “Naloga je bila zanimiva. Bilo je veliko tekmovalnega duha, saj so se vsi tekmovalci zelo trudili in ustvarjali odlične posnetke. V prostem času sem veliko razmišljala kaj lahko naredim, da bo bolj izvirno in zanimivo. Snemati je bilo zelo zabavno, veliko sem se presmejala pa še dodatno kar malo potrenirala (smeh). Naučila sem se sestavljat solidne posnetke ter prvič govorila pred kamero za svoje profile na družabnih omrežjih. Končne nagrade sem seveda vesela, saj je bil to tudi cilj. Nogavice mi bodo prišle prav pri nadaljnjih treningih, kakšen par pa bom lahko podarila še komu drugemu. Nogavice GO4GOAL se mi res zdijo premišljeno narejene ter so udobne in ene izmed boljših nogavic tako za šport, kot tudi za vsak dan. Najbolj mi je všeč, da imam v njih občutek, da dajejo oporo, so pa sicer mogoče prav za atletska tekmovanja in “šprintarice” meni rahlo predebele. Hvala GO4GOAL za nagrado in eno lepo izkušnjo, pri kateri sem samo še pridobila novo znanje za naprej.”

Foto: Proelium sports agency

3. mesto:
Job Doles, nogomet: “Zelo sem bil vesel, da sem lahko sodeloval pri nalogi za Go4 Goal. Nogavice uporabljam že kar nekaj časa, zato sem takoj imel idejo kako jih predstaviti. Nagrada pa je vsekakor najboljša. Kot sem oglaševal pri svojih objavah – “Z Go4Goal do cilja”. Zahvaljujem se tako podjetju kot direktorju Tadeju Glavaču za priložnost in nagrado.”

Foto: Proelium sports agency

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo, več o nagrade pa si lahko ogledate tukaj.

Scroll to Top