Znani zmagovalci projekta #mojprviposel s podjetjem GO4GOAL

Foto: Go4Goal

V novi sezoni Mastercard® Športne akademije smo zaključili drugi projekt na temo Moj prvi posel. V sodelovanju s podjetjem GO4GOAL smo športnikom zastavili številne naloge, skozi katere so se učili, kako predstavljati sebe kot športno znamko, produkt ter podjetje preko družbenih omrežij.

Ob koncu projekta se je preko video konference mladim športnikom oglasil ustanovitelj podjetja GO4GOAL, Tadej Glavač. Veseli smo, da so se športniki lotili dela resno in z dobro mero tekmovalnosti. Lahko povemo, da je letošnja generacija opravila nalogo z odliko in je bilo res težko izbrati končne zmagovalce. Zaradi truda in velike mere dovzetnosti je podjetje dodatno nagradilo športnike še s četrtim mestom.

Direktor podjetja Go4Goal, Tadej Glavač:
“Zelo sem navdušen nad zavzetostjo športnikov, ki so kljub številnim obveznostim pokazali izjemno angažiranost s svojimi objavami v tej nalogi. Posebno veselje mi prinaša dejstvo, da mladi športniki izkazujejo željo po sodelovanju z GO4GOAL, kar dokazuje, da je naša znamka resnično cenjena v svetu športa. To potrjujejo tudi vrhunski športniki, ki uporabljajo naše izdelke. Iskreno se zahvaljujem vsem, ki so našo znamko predstavili svojim sledilcem, in čestitam vsem nagrajencem.”

Ob koncu je Tadej Glavač razglasil 4 zmagovalce:
1. mesto – Anže Kalan (rokomet)
2. mesto – Tian Dremšak (rokomet)
3. mesto – Lana Dolenc (nogomet)
4. mesto – Klara Močnik (gorski tek, tek na dolge proge)

1. mesto:
Anže Kalan, rokomet: “Zelo sem hvaležen podjetju GO4GOAL, da so me izbrali kot zmagovalca. Zelo sem hvaležen za nagrado ambasadorja ter dejstvo, da so prepoznali nekaj drugačnega pri kreaciji mojih objav v sklopu naloge za Moj prvi posel. Veselim se vseh izkušenj in priložnosti, ki jih bom pridobil na nadaljnji poti.”

Anže Kalan, rokomet; Foto: Mastercard Športna akademija

2. mesto:
Tian Dremšak, rokomet:
“Najprej bi se rad zahvalil Mastercard Športni akademiji in podjetju GO4GOAL za dano priložnost. V veliko čast mi je bilo sodelovati pri promociji tako kakovostnega izdelka, kot so te nogavice. Pri izzivu mi je bilo všeč, ker se je spodbujal kreativnost in spoznavanje novih znanj. Skozi ta izziv sem se veliko naučil. Zelo sem vesel tudi za osvojeno drugo mesto. Pri tem bi rad čestital tudi vsem ostalim športnikom za vložen trud.”

Tian Dremšak, rokomet; Foto: Mastercard Športna akademija

3. mesto:
Lana Dolenc, nogomet: “Zahvaljujem se podjetju GO4GOAL in Mastercard Športni akademiji, da so mi omogočili sodelovanje pri tej nalogi ter nasploh sodelovanju znotraj nove izvedbe Mastercard Športne akademije. Naloga mi je bila v veliko veselje in mi dala zagon, da se trudim še naprej. Hvala tudi puncam iz moje ekipe ŽNK Radomlje, da so mi pomagale z objavami in sodelovale z menoj.”

Lana Dolenc, nogomet; Foto: Mastercard Športna akademija

4. mesto:
Klara Močnik, Gorski tek, tek na dolge proge:
“Najprej bi se rada zahvalila Mastercard Športni akademiji in podjetju GO4GOAL za možnost sodelovanja pri nalogi. Moram priznati, da mi je naloga predstavljala kar velik izziv, saj me je vsakodnevno razmišljanje o kvalitetni in kreativni vsebini, snemanje ter urejanje videoposnetkov prisililo, da sem stopila iz cone udobja. Sem pa pridobila veliko novega znanja in izkušenj, ki jih bom lahko uporabila v bodoče.”

Klara Močnik, Gorski tek, tek na dolge proge; Foto: Mastercard Športna akademija

Nagrade za zmagovalce najdete tukaj.

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo!

Scroll to Top