Športni projektil – vaš partner za uspešne športne projekte!

Športne organizacije in posamezniki, ki se soočajo s pomanjkanjem izkušenj pri pisanju in pridobivanju finančnih sredstev, imajo zdaj izjemno priložnost premagati te ovire. Mastercard® Športna akademija v sodelovanju s Športnim projektilom ponuja inovativno rešitev, ki bo spremenila prihodnost športa.

Športni projektil združuje vrhunske strokovnjake z znanjem na vseh ravneh športa, specializirane za pisanje projektov, ki omogočajo pridobivanje finančnih sredstev za športne projekte ter strokovnjake z dolgoletnimi izkušnjami uspešnega vodenja športnih organizacij. 

Rezultati Športnega projektila govorijo zase – sodelovanje z več kot 30 športnimi organizacijami in pridobitev več kot 2,5 milijona evrov finančnih sredstev. 

Za tiste, ki si želijo uresničiti svoje športne sanje, Športni projektil ponuja dve izjemni priložnosti. Športni projektil omogoča celovito pripravo projekta, prilagojenega specifičnim potrebam in ciljem organizacije. Po uvodnem razgovoru ambasadorji znanja pripravijo celotno projektno dokumentacijo, od začetne ideje do končne oddaje. Tako se lahko organizacije brezskrbno posvetijo svoji športni viziji, medtem ko strokovnjaki poskrbijo za pripravo projekta.

Športni projektil omogoča tudi udeležbo na štiridnevni delavnici Erasmus + pisanja športnih projektov, ki jo organizira Mastercard® Športna akademija. Udeleženci bodo med delavnico napisali svoj prvi športni projekt in se naučili osnov umetne inteligence, kar jim bo olajšalo vsakdanje delo. Ta delavnica je idealna priložnost za vse, ki želijo pridobiti praktične veščine in znanja, potrebna za uspešno pridobivanje finančnih sredstev.

Športni projektil in Mastercard® Športna akademija ponujata celovito podporo športnim organizacijam pri doseganju novih ciljev v športu. Priložnost za uspeh je na dosegu roke – stopite v stik in začnite svojo pot proti uspehu že danes!

Scroll to Top