Zaščita pravic

Predmet tega obvestila so spletne strani in podstrani na naslovu http://www.sportnaakademija.si/management.

Vsebina na teh spletnih straneh in podstraneh je last Športnega društva Športni projektil, Na livadi 7, 2342 Ruše

DŠ: 69241457 in je informativne narave.

Predsednica omenjenega društva je Gaja Miklavec.

Omejena odgovornost

Športno društvo Športni projektil ne odgovarja za uporabo spletne strani in podstrani http://www.sportnaakademija.si/management in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin.

Gaja Miklavec lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov, in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Omejena pravica uporabe vsebin

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu (in na podstraneh): http://www.sportnaakademija.si/management za svojo osebno uporabo pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Uporaba besedil in materialov

V primeru, da Športno društvo Športni projektil ugotovi, da je kupec brez njegovega pisnega dovoljenja razmnoževal ali prodajal posamezne programe, vsebine in izdelke, ima prodajalec pravico, da kupca kazensko ovadi in za povzročeno poslovno škodo zahteva denarno kazen.

Varovanje osebnih podatkov in posredovanje informacij

Gaja Miklavec (ter Športno društvo Športni projektil) bo z vsemi podatki, zbrane na strani in podstraneh http://www.sportnaakademija.si/management razpolagal v skladu z veljavno zakonodajo.

Ko vnesete na našo spletno stran vaš e-mail naslov, se v celoti strinjate, da lahko Športno društvo Miklavec, Na livadi 7, 2342 Ruše, davčna številka: 69241457 (v nadaljevanju upravljavec osebnih podatkov) uporabi vnesene podatke (kot npr. e-mail naslov, telefonsko številko itd.) za namene neposrednega trženja, statistično obdelavo, izdelavo raziskav, pošiljanje ponudb, promocijskih gradiv, voščilnic, revij, raznih nagradnih akcij ter vabil na dogodke, komuniciranja, vsakodnevnega izvajanja marketinških raziskav, prilagajanja ponudbe, segmentiranja in izvajanja drugih vrst tržnih in poslovnih analiz ter za druge namene.

Če posameznik ne želi, da mu upravljavec osebnih podatkov pripravi prilagojeno ponudbo glede na obisk njegove spletne strani, lahko bodisi onemogoči piškotke na svojem brskalniku ali pa ne posreduje svojih podatkov znotraj obrazca na spletni strani upravljavca ter tako zagotovi svojo anonimnost.

Privoljenje lahko posameznik prav tako kadarkoli prekliče z obvestilom o prenehanju uporabe njegovih osebnih podatkov na naslov projekti@sportniprojektil.si ali se odjavi direktno iz prejete elektronske pošte, poslane preko tretjih orodij za pošiljanje masovne e-pošte.

Piškotki

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih brskalniki kot so Firefox, Chrome ali Internet Explorer, nalagajo na vaš računalnik med brskanjem po spletu.

V skladu s priporočili informacijskega pooblaščenca, smo na našo spletno stran namestili obvestilo o uporabi piškotkov, hkrati pa smo vam omogočili tudi izbiro, katere piškotke želite uporabljati in katere ne.

Vrste piškotkov na naši spletni strani:

Obvezni piškotki

Obvezni piškotki, so tisti piškotki, ki jih spletna stran potrebuje za pravilno delovanje. To so na primer piškotki, ki skrbijo za seje prijavljenih uporabnikov (administratorji, moderatorji strani), to so tudi piškotki, ki se naložijo na vaš računalnik zaradi tega, da ob naslednjem obisku vemo, katere od ostalih piškotkov dovolite in katere ne. Na osnovi informacij v teh piškotkih se delovanje in prikaz spletne strani prilagaja vam.

Uporabljamo naslednje piškotke:

To so obvezni piškotki, v njih si zabeležimo ali se strinjate z uporabo posamezne vrste piškotkov ali ne. Ti piškotki imajo trajanje manj kot 365 dni.

Statistika obiska

Upravljalci spletnega mesta si želimo vedeti, kje se naši obiskovalci zadržujejo, katere od posameznih vsebin so najbolj obiskane in od kod sploh pridete na našo spletno stran. To je naša edina povratna informacija in večinoma edini stik z našimi obiskovalci. Zaradi tega beležimo statistiko ogledov. Na podlagi piškotkov, ki jih naložimo na vaš računalnik, lahko vemo ali ste prišli k nam prvič, ali pa ste naš redni obiskovalec.

Uporabljamo naslednje piškotke:

__utma __utmb __utmc __utmz

To so piškotki, ki jih uporablja orodje Google Analytics. Omogočajo nam, da lahko opazujemo, kako se uporabniki premikajo znotraj naših spletnih strani. Ti piškotki imajo tranjanje do 2 leti.

Ostali piškotki (3rd partiy cookies)

Ti piškotki skrbijo za pravilno nalaganje vtičnikov družabnih omrežij, kot so recimo Facebook, Twitter, LinkedIn. V isto kategorijo spadajo tudi video vsebine naložene iz skupnosti Youtube. Piškotki družabnih omrežij kot so Facebook, Twitter, Google+ in podobni beležijo največ informacij o uporabnikih in tako potencialno najbolj ogrožajo vašo zasebnost.

Uporabljamo naslednje piškotke:

V primeru, da s klikom vključite katerega od družbenih vtičnikov, je mogoče, da vam le to vstavi svoj piškotek. Nad temi piškotki spletno mesto http://www.sportnaakademija.si/ nima vpliva, zaradi tega družbenim omrežjem nalaganje piškotkov preprečimo, dokler obiskovalci tega izrecno ne zahtevajo s klikom. S klikom na ikono družabnega omrežja se zaženejo vtičniki, ki vam lahko nastavijo svoje piškotke in nad njimi nimamo nadzora. Nalaganju piškotkov se lahko preprosto izognete tako, da vtičnikov ne aktivirate. Vtičniki, ki jih uporabljamo, so vtičniki družabnih omrežij Facebook, Instagram, Twitter, Youtube in LinkedIn.

Dogodki, ki jih organizira Športno društvo Športni projektil

Vsi dogodki se snemajo in fotografirajo, kar pomeni, da s prijavo nanj dovolite, da vas lahko v sklopu množice posnamemo ali fotografiramo ter nato ta material uporabimo v promocijske namene (objave na družbenih omrežjih, oglasi, itd.).

Scroll to Top