Predstavitev razpisov pomembnih za področje športa

Pridobite veščine za uspeh na razpisih!

Spletna delavnica vas vodi skozi razpise in proces pridobivanja financiranja za športne projekte in programe, od iskanja priložnosti do oddaje zmagovalnih prijav. Odkrili bomo ključne strategije, ki vam bodo pomagale izstopati med množico kandidatov ter vaše projekte izpeljale na višji nivo.

Naš program vas podrobno seznani z najboljšimi praksami in tehnikami priprave projektnih predlogov, ki privabijo pozornost ocenjevalcev in maksimizirajo vaše možnosti za pridobitev sredstev.

Naš interaktiven in praktično usmerjen pristop vam omogoča, da pridobljene veščine nemudoma uporabite pri pripravi vaših lastnih projektnih predlogov. Program pokriva širok spekter priložnosti, od lokalnih do mednarodnih razpisov, in je namenjen zagotavljanju ključnih informacij za izboljšanje vaše uspešnosti pri pridobivanju nepovratnih sredstev. Z našim usposabljanjem boste dobili vpogled v različne finančne vire in se seznanili, kako ustvariti prepričljive prijave, ki bodo vaše športne projekte dvignile na višjo raven.

Predstavitev
razpisov

100 €
  • januar 2025
  • Online
Scroll to Top