Delavnica pisanja športnih projektov, Maribor 2024

V začetku leta 2024 smo uspešno zaključili serijo delavnic, namenjenih pisanju športnih projektov, kjer smo udeležencem predstavili vpeljavo naprednih orodij umetne inteligence za pomoč pri pisanju in optimizaciji njihovih projektov. Delavnice so bile izjemno dobro obiskane in zelo produktivne.

Izvedli smo dve dvodnevni delavnici v živo, ki sta potekali 22. in 23. februarja ter 29. februarja in 1. marca 2024, od 8:00 do 16:00. Delavnice so omogočale intenzivnejše in bolj osebno delo mentorjev 1:1 z vsakim udeležencem, kar je prineslo izjemne rezultate. Pred oddajo projektov smo organizirali spletno srečanje, kjer so udeleženci dobili dodatno podporo in odgovore na vsa vprašanja. Udeleženci so se naučili uporabljati umetno inteligenco za učinkovitejše pisanje in vodenje projektov. Pomagali smo jim pri iskanju strateških partnerjev doma in v tujini, kar je ključnega pomena za uspešnost njihovih projektov. Prav tako smo omogočili povezovanje med udeleženci, kar bo prispevalo k dolgoročnemu sodelovanju in izmenjavi znanj.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti za napredovanje vaših športnih projektov. Pridružite se nam in odkrijte, kako vam lahko umetna inteligenca pomaga doseči vaše cilje.

Scroll to Top